Fonyesz játszik

Ingyenes játékok karantén alatt

Avagy játékok karantén idejére, amik elősegíthetik, hogy ne őrüljünk meg otthon

2020. március 18. - Fonyesz

Sziasztok!

Köszöntök mindenkit ezekben a nehéz napokban, hetekben. Sajnos a helyzetre való tekintettel még elég laza szabályok között, többnyire önkéntesen és kérésre kell otthon maradnunk. Ez a helyzet a többségi társadalomnak új és legtöbbünknek igen kellemetlen és kényelmetlen, ám fontos felismernünk, hogy ezt a helyzetet fenntartani mindannyiunk érdeke. Mindannyiunk közös érdeke, hogy a lehető legkevesebb áldozattal, a legkisebb károkkal vészeljük át ezt az időszakot. Azonban akik otthonról dolgoznak, majd a szabadidejüket is otthon kénytelenek tölteni muszáj valamilyen pihentető kikapcsolódás után nézniünk. Ebben próbálok most a segítségetekre lenni, ajánlok néhány ingyenes alternatívát gaming fronton, hogy könnyebben menjen a montonitás legyűrése. Megjegyzem, hogy amúgy is F2P, (Free To Play), tehát ingyenesen játszható játékokat nem írok a listára, csak a jelenlegi helyzetben vagy éppen aktuális cuccokat, kivétel persze erősíti a szabályt.resi_2.jpg

 

Stay at Home bundle

Vágjunk is bele rögtön egy csomaggal, melyet a GOG.com hozott el nekünk. Konkrétan 27 játékot vágnak hozzánk költségmentesen, többnyire retro és indie címek vannak a pakkban, mint a Hello Neighbor Alpha demója vagy a Postal: Classic and Uncut, esteleg a Shadow Warrior Classic Complete. A csomag itt bezsákolható.

Goat of Duty

Biztos vagytok egy páran akik bírtátok a Raiser Games Goat Simulator című kecskés őrületét és gondolom sokan vagytok akik a Call of Duty szériát is szeretitek, na most nem kell tovább várni, imáitok meghallgattattak, itt a GOAT OF DUTY és még fizetni sem kell érte egy darabig.

Resident Evil 3 Remake Demo

Kétségkívűl a legjobban várt és legnagyobb visszhangot kiváltó darab a listámról a Capcom üdvöskéjének csütörtöktől töltheő demó változata. Végre kapunk egy kis ízelítőt abból mire is képes az RE Engine egy huzamosabb, nyíltabb Raccoon City beli látogatás esetén. A demó holnaptól lesz elérhető a digitális áruházakban. Kis okosság gyanánt a türelmetlen Xbox One tulajok már behúzhatják az ausztrál vagy az új-zélandi áruházból

Trials of Mana Demo

Sokan égünk már a vágytól, hogy a Square nagy klasszikusának remake-jét tolhassuk. És most nem a Final Fantasy VII Remake-re gondoltam, hanem a SNES-re megjelent Seiken Densetsu 3 újragondolt változatára. J-RPG fanoknak kötelező, PS4-en, Switch-en és PC-n is elérhető a megfelelő platform áruházából.

Assassin's Creed Odyssey

A Ubisoft szokássá tette manapság, hogy nagyobb címeit egy hétvégére ingyenessé teszi, így a szemfülesek és kitartóak akár végig is játszhatják péntektől vasárnapig az eheti aktuális címet. Ez nem más mint az Assassin's Creed, Hellász fénykorát feldolgozó Odyssey alcímet viselő darabja. A játék péntektől elérhető a PSN, Microsoft Store, Epic Games Store és a Ubisoft Desktop App-on keresztül.

Warzone 2100

Klasszikus, alapokat lefeketető, valós idejű, stratégiai játék, egyenesen 1999-ből.

The Stanley Parable és Watch Dogs

Az Epic Games Store is szórja az ingyenes játékokat hetente, gyakran egyszerre többet is. Csütörtökön van a váltás a szortimentben. Ezen a héten a Stanley Parable és a Watch Dogs első része válhatnak gyűjtemányünk részeivé.

Call of Duty: Warzone

A Call of Duty-t sem kerülhette el a pénzmágnes, amit Battle Royale-nak hívunk. Teljesen ingyenes, egy hatalmas pálya, két játékmód, most már csapatba sem kényszerít. Aki szereti a nagy, de egyre szűkülő pályákon írtani az többieket, most megteheti, cross-platform támogatással.

Köszönöm a figyelmeteket, remélem tudtam új és hasznos információt közölni, mindenkinek jó játékot kívánok és kitartás! Ha lenne megbeszélnivalótok, vagy kihagytam valami érdemes, jelenleg ingyenes címet, akkor alább a kommentszekcióban vagy a következő csatornákon tudjátok jelezni:

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Twitter oldalam

A bejegyzés trackback címe:

https://fonyeszjatszik.blog.hu/api/trackback/id/tr9615534104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása